emmelie_000

Emmelie Scholtens

  • Beschrijving

Emmelie Scholtens zeer te spreken over Senrun systeem!

Naast het rijden van veel paarden, heeft Emmelie inmiddels ook behoorlijk wat lesklanten die wekelijks in Schijndel komen trainen. Voor het geven van deze lessen maakt zij inmiddels al enkele maanden dankbaar gebruik van een Senrun instructie systeem.

Emmelie heeft de beschikking over de complete set voor professionele communicatie, deze bevat een zender met microfoontje en daspeld, ontvanger met oortje, oplaadstation, oplaadbare batterijen en hard metalen opbergkoffer. Op deze manier kan zij optimaal communiceren met haar leerlingen, het Senrun instructie systeem is de perfecte verbinding tussen trainer en leerling!

De leerling verplaatst zich voortdurend in een piste en veelal in een storende omgeving. Medegebruikers van de piste, tractors, luidsprekers en toeschouwers bezorgen afleidingen en beperken de communicatie tussen instructeur en amazone/ruiter. Een goede, ononderbroken communicatie is uiteraard noodzakelijk om het bekomen van goede resultaten. Het systeem is gemaakt voor een afmeting van 20x60 meter en heeft 16 verschillende frequenties, hiermee kun je voorkomen hetzelfde kanaal te gebruiken.