retouren & ruilen

Retour zenden? Toch niet tevreden over je product? Product stuk of beschadigd ontvangen?

Niet blij met je aankoop?
Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je hem terugsturen binnen veertien dagen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je dat ook bij in de winkel zou doen. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor jouw rekening.

Van retourzending zijn uitgesloten:

Producten die volgens opgave van jouw zijn gemaakt of ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van jouw.
Producten die in opdracht van jouw speciaal zijn besteld..
Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.
Procedure:
Neem even contact met ons op per telefoon (0031 (0)6 5388 5390), email: orders@axhippo.nl en geef aan dat je je bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we je wellicht nog een andere passende aanbieding doen. Of je stuurt de producten meteen retour samen met het retourformulier.

Retourformulier:
Je kunt het retourformulier hier downloaden en uitprinten. Vul dit in en doe het bij je retourzending en stuur het terug aan AXsolutions, Oranjestraat 1 H, 4571 HN Axel nederland

Creditering/terugbetaling:
Na ontvangst van je retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen. Bij problemen of vragen nemen wij contact met je op.

 

Product stuk/beschadigd?
Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Vervelend voor je. Maar neem binnen drie werkdagen even contact met ons op per telefoon (0031 (0)512 54 20 40) en we bespreken hoe we het voor je gaan oplossen. Je mag het ook per email rma@axhippo.nl melden. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.

 

Product ruilen?

Toch niet blij met je aankoop, maar je wilt het ruilen? Dan kun je hem terugsturen binnen veertien dagen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je dat ook bij ons in de winkel zou doen. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor jouw rekening. De kosten voor het opnieuw sturen van een bestelling kunnen we je in rekening brengen.

Van ruiling zijn uitgesloten:

Producten die volgens opgave van jouw zijn gemaakt of ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van jouw.
Producten die in opdracht van jouw speciaal zijn besteld.
Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.
Neem voor ruiling even contact met ons op per telefoon (0031 (0) 6 5388 5390 en we bespreken hoe we het voor je gaan oplossen. Je mag het ook per email: omruilen@axhippo.nl melden. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.

!