CEECOACH blue tooth instructieset met terug praat functie


CEECOACH - het ideale trainingssysteem

Ongeacht netwerken, wifi- of radiokanalen kunnen 2 tot 6 personen met elkaar communiceren met behulp van de nieuwste Bluetooth®-technologie. Het bereik is 500 meter* en de groep staat "alleen" op de lijn - andere coaches met ruiters hebben niet dezelfde frequentie en kunnen dus niet interfereren met de training.

Kan worden gebruikt voor allerlei soorten activiteiten waarbij je verbinding wilt kunnen houden op een eenvoudige en efficiënte manier, zoals voor het lesgeven op de rijbaan, voor coaching tijdens de warmup voor een wedstrijd , voor shows en clinics en natuurlijk ook voor andere sporten.

CEECOACH - verbindt

Zowel de trainer als elke ruiter heeft een CEECOACH-eenheid en een oortje met een microfoon erop om tweerichtingscommunicatie tot stand te brengen. Alleen de trainer en de individuele ruiter kunnen met elkaar communiceren, niet de ruiters onderling. Er is echter de mogelijkheid dat de andere ruiters indien gewenst kunnen meeluisteren.

Als de coach al een CEECOACH-systeem heeft, kun je als ruiter één set kopen. Wil je een compleet "starters" trainersysteem, dat wil zeggen twee eenheden, dan kies je een CEECOACH-duo. Als je een volledig draadloos systeem wilt, kun je kiezen voor CEECOACH 2, waar communicatie plaatsvindt met een Bluetooth-headset.

De knoppen op de CEECOACH-units zijn gemakkelijk te bedienen - zelfs wanneer je handschoenen draagt - en zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn zonder naar het apparaat te hoeven kijken tijdens het gebruik.

Als je buiten traint, kunnen de microfoons enigszins last hebben van de wind. Het wordt daarom aanbevolen om een ​​WindBlocker te kopen om de storing te verminderen - een slimme kleinigheid die je om de microfoon kunt plaatsen en zo het windgeruis kunt blokkeren.

CEECOACH:

Uitstekende stem- en geluidskwaliteit, zelfs over lange afstanden en bij slecht weer. De coach spaart zijn stem en wordt minder gestoord door andere ruiters of coaches op het veld.

Betrouwbaar en veilig: storingsvrije Bluetooth®-verbinding over een afstand van maximaal 500 meter, onafhankelijk van smartphone of mobiel netwerk.

Eenvoudige bediening: met slechts drie knoppen kunnen alle functies worden bediend - zelfs zonder naar het apparaat te kijken.

Hoge batterijprestaties: tot 10 uur gesprekstijd en tot 3 dagen standby-tijd


ceecoach instructieset met terugpraat functie

Instructieset  CEECOACH, het communicatie systeem waar geen netwerk voor nodig is!

Het CEECOACH communicatie systeem is gebaseerd op Bluetooth® -technologie, die zorgt voor een niet afluisterbare, stabiele verbinding. Afhankelijk van de behoeften kunnen twee tot zes gebruikers met het systeem werken. Een CEECOACH set bestaat uit een main unit en een secundaire units.

!

ceecoach instructieset met terug praat functie inclusief opbergkoffer

Berg uw CEECOACH bluetooth instructiesysteem veilig op in de stevige equiteacher opbergkoffer.

Ruimte voor uw CEECOACH systeem en alle accesoires die er bij nodig zijn.

Het CEECOACH equestrian bluetooth wireless instruction systeem kompleet met de stevige equiteacher opbergkoffer.

Het CEECOACH instructiesysteem is een van de weinige instructiesets waar heen en weer gecommuniceerd kan worden, tevens kan dit aan en uit gezet worden. Super handig voor clinics want er kunnen maar liefst 6 leerlingen aangesloten worden op één verzender (instructeur). Zelfs met een grote groep kan er een privé verbinding gemaakt worden en dan zijn de andere leerlingen tijdelijk afgesloten, dit is met één druk op de knop weer hersteld zodat iedereen weer meeluistert.

!

ceecoach losse unit

losse unit om het ceecoach systeem uit te breiden tot maximaal 6 units.

Het CEECOACH communicatie systeem is gebaseerd op Bluetooth® -technologie, die zorgt voor een niet afluisterbare, stabiele verbinding. Afhankelijk van de behoeften kunnen twee tot zes gebruikers met het systeem werken. Dit is een extra CEECOACH secundaire unit. 

• Groepcommunicatie tot 6 personen. 
• Stabiel en veilig. Werkt met Bluetooth® technologie.
• Zeer betrouwbaar.
• Perfecte spraak en audio kwaliteit.
• Full duplex. Dus er kan door elkaar heen gesproken worden.
• Bereik : 500 meter.
• Makkelijk in gebruik.
• Stof en spat waterdicht
• Hoge batterijcapaciteit.

tot 1 september introductiekorting
!

opbergkoffer

Berg uw systeem veilig en netjes op in de equiteacher abs kunstof opbergkoffer.
Ruimte voor 4 units inclusief alle accessoires.

Geschikt voor:

  • equiteacher
  • whis
  • equitrainer
  • senrun
  • sennheiser
  • ceecoach
Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
!